Sunday, 16 September 2012

sakit

hye good morning :) hmm today i didnt feel so well. hmm. last night lepas berbuka n makan2, we all g lepak2 kat dataran. yes kami ketawa2 like that. suddenly i rasa perut i sakit belah kanan. then i tekan jelah. i thought sakit akibat terlalu banyak gelak. then bila dah masuk kereta. perghh xboleh tahan lagi. i baring n keep tekan perut i. hmm i dah terfikir. i dont want sakit apendiks n buat operation. *kuat berangan* sampai uitm, i hantar makanan kat pakcik awang. then dia tanya kau kenapa? *tengok i tekan perut. i jawab sakit perut laa pakcik. then dia ckp kau jgn main2. sakit belah kiri ke kanan? i jwb kanan. dia ckp kau apendiks tak? pergi klinik cepat. then i ckp hahaha xtahulah. tgklah kalau esok sakit lagi baru pergi. actually aku nak pastikan betul ke aku ni sakit? hmm then naik kolej dah terbongkok2. bgtahu kat roomates. dorang dah risau. terus call mommy. mommy aku lagi laa risau. kalau betul aku sakit, ni anak ke 2 dia yg bkl operation lg. muehehehe. *duit lagi budak ni* HAHAHA she ask me to go clinic to check it. and i said i xnak nanti kena tahan. she said you have to. mommy jauh n u should take your action. hmmmm and i was like...... *crying again* semua dalam bilik dah risau w me. syida datang bilik n tgk condition i. then after nangis n xtahan sakit sangat i tido. but but, even i tido. xlena :( sakit. i tido kat katil yami. sorry yami. i xboleh nak naik atas. huaaarghhh. then i woke up pagi walaupun tidur xlena. i rasa hmmm sakit lagi. ohh pleasee laa. then mommy call me asking for my condition. i cakap sakit lagi. mommy suruh g klinik w kawan. ohh yeaa. insyaallah. hmm guys, please doakan yang aku xsakit apendiks ye :) ni sakit perut biasa je. tau tau? hee. okay. need to shoot vid mandarin. tataaa




XOXO,
wewe

2 comments:

  1. wewe? so cane skrg okeh dah? huhuu

    ReplyDelete
  2. dah g hospital cek. alhamdulillah ok :)

    ReplyDelete